[ ZZP-training Ondernemershuis Nieuw West ]

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend

Voor wie?
De training is voor startende en gevestigde ZZP-ers in Nieuw-West die beter willen verkopen, beter willen omgaan met financiën en dus met meer plezier willen ondernemen.

Wat houdt het in?
Je werkt op een interactieve manier met wat je denkt, durft en doet. Met individuele en groepsoefeningen wordt je uitgedaagd om naar jezelf, jouw doel en acties te kijken. Je persoonlijk doel wordt vertaald naar je bedrijfsdoel en naar een financieel plan.

Je leert de basiskennis van de financiële begrippen en wat deze betekenen voor jouw bedrijf. Daarnaast krijg je meer zicht op de financiële haalbaarheid van jouw bedrijf of bedrijfsidee.

Je krijgt door de training een beter beeld van je (potentiele) klanten en kunt beter beoordelen of jouw product of dienst aansluit bij hun wensen. Je krijgt zicht op de structuur van een verkoopgesprek en hoe je een verkoopgesprek kan voeren.

De trainingen hebben een zeer praktisch karakter waarbij jouw actieve inzet is vereist. Je ontvangt handouts tijdens de bijeenkomsten en schriftelijke achtergrondinformatie. Ook krijg je huiswerk voor de uitwerking van wat er in de sessie is behandeld en ter voorbereiding van een volgende sessie.

Wat kost het jou?

Het deelnemen aan de training is gratis, maar niet vrijblijvend. Concreet wordt van je verwacht dat je de sessies bijwoont, meedoet en ook thuis diverse opdrachten uitwerkt.

De training duurt 7 weken en kost per week 3 uur per sessie en (ongeveer) een uur ‘huiswerk’.

Locatie: Tuinstadhuis Plein ’40-’45 nr.1, 1000 CA AMSTERDAM

Trainers:
Jan Haanstra
E-mail: [email protected]

Marjolijn Bolhuis
E-mail: [email protected]

Contact:
Friedeberg Consultancy
Tel.: 020 – 408 13 69
E-mail: [email protected]