[ Startende Ondernemer ]

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend
 
Je hebt concrete plannen om je eigen bedrijf te beginnen. Leuk, maar ook spannend!
Waarschijnlijk heb je nog allerlei vragen. Hoe kom ik aan mijn klanten, hoe zorg ik dat ik kan leveren wat ik afspreek, hoe zorg ik dat mijn administratie op orde is?
 
Voordat je echt van start gaat, kan je altijd een haalbaarheidsonderzoek laten doen om uit te vinden of jouw plannen kans van slagen hebben.
 
Het kan ook zijn dat je een aanvraag hebt ingediend voor een lening en/of tijdelijke periodieke uitkering in het kader van het Bbz 2004. De toekenning hangt onder meer af van een onafhankelijk onderzoek om te bepalen of jouw bedrijf levensvatbaar is. Dan voeren wij ook een haalbaarheidsonderzoek uit.

Een haalbaarheidsonderzoek omvat een analyse en beoordeling van jouw ondernemerscapaciteiten, bedrijfsformule, marktsituatie, concurrentiepositie en financiële plan.

Ook wordt de kredietbehoefte vastgesteld en maken we prognoses voor de komende drie jaar met betrekking tot de te realiseren omzetten en kosten. Bovendien stellen we een cashflowoverzicht op, waaruit blijkt of je als ondernemer aan alle zakelijke en privé verplichtingen zal kunnen voldoen, oftewel: of het bedrijf levensvatbaar is.
 
Wij koppelen onze bevindingen kort en bondig aan je terug en geven je daarmee een reële inschatting van jouw ondernemerscapaciteiten. Hierbij staan het leveren van kwaliteit, integriteit en een snelle afwikkeling centraal. 

Bij een positieve beoordeling, adviseert Friedeberg Consultancy B.V. meestal managementbegeleiding, zodat de adviezen uit het onderzoek goed uitgevoerd worden.
 
Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Bel naar 020 – 408 1369 of mail [email protected].