[ Gevestigde ondernemer ]

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend
 
 
 
Je hebt al een bedrijf en hebt behoefte om bepaalde vraagstukken grondig aan te pakken en jezelf als ondernemer weer op scherp te zetten. Of je hebt hulp nodig je administratie weer op orde te krijgen en stagnatie en schulden om te zetten in groei.
 
Het kan ook zijn dat je een aanvraag hebt ingediend voor een lening en/of tijdelijke periodieke uitkering in het kader van het Bbz 2004. De toekenning hangt onder meer af van een onafhankelijk onderzoek om te bepalen of je met jouw bedrijf nog op de juiste koers zit. Een haalbaarheidsonderzoek is ook hiervoor het aangewezen middel.
 
Bij een haalbaarheidsonderzoek maken we een analyse en beoordeling van jouw:
  • Ondernemerscapaciteiten
  • Bedrijfsformule
  • Marktsituatie
  • Concurrentiepositie
  • Financieel plan
Als onderdeel van het onderzoek kijken we naar jouw papieren dossier en hebben wij een persoonlijk gesprek met jou. 
 
Als tijdens het onderzoek blijkt dat één specifiek gebied binnen jouw bedrijf extra aandacht verdient, dan richten wij onze analyse daarop. Wij diepen dat punt extra uit en geven ook concrete adviezen met betrekking tot de aanpak.
 
Tenslotte wordt ook de kredietbehoefte vastgesteld en maken we prognoses voor de komende drie jaren met betrekking tot de te realiseren omzetten en kosten. Bovendien stellen we een cashflow overzicht op, waaruit blijkt of je als ondernemer aan alle zakelijke en privé verplichtingen zal kunnen voldoen, oftewel: of je bedrijf levensvatbaar is.
 
Wij koppelen onze bevindingen kort en bondig aan je terug en geven je daarmee een reële inschatting van jouw ondernemersmogelijkheden. Hierbij staat het leveren van kwaliteit, integriteit en een snelle afwikkeling centraal.
 
Bij een positieve beoordeling adviseren wij een traject managementbegeleiding. Op deze manier kunnen de verbeteringen daadwerkelijk doorgevoerd worden.
 
Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Bel naar 020 – 408 1369 of mail [email protected].