[ Eigen Werk ]

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend

Eigen Werk is een voorbereidingstraject naar zelfstandig ondernemerschap van de Dienst Werk en Inkomen (DWI) van de gemeente Amsterdam. Deelnemers aan dit voorbereidingstraject worden intensief begeleid. DWI heeft Friedeberg Consultancy gevraagd om de deelnemers van Eigen Werk te adviseren bij de opzet van hun bedrijf. Als jij tot de deelnemers van Eigen Werk behoort en bezig bent om een eigen bedrijf op te starten, krijg je twee zogenaamde vouchers aangeboden. Deze vouchers geven elk recht op één adviesuur bij Willemijn Kuik, adviseur van Friedeberg Consultancy. Dat zijn dus in totaal twee adviesuren van een professional met specifieke kennis en ervaring om je verder te helpen bij de start van een succesvolle onderneming.

Waarin adviseren wij?
• samen sparren om te bekijken of dit plan écht is wat je wilt en waarvoor je gaat;
• we begeleiden je bij het opzetten van jouw marketingplan, markt- en/of concurrentieonderzoek;
• we kijken samen naar de financiële onderbouwing van jouw bedrijfsconcept;
• we adviseren en helpen jou bij het presenteren van jouw plannen;
• we bereiden je voor op acquisitiegesprekken of onderhandelingen door goed te kijken naar jouw kwaliteiten en waar jij je onderscheidt.

Maak vooral gebruik van de aangeboden adviesuren. Voor het maken van een afspraak heb je geen toestemming nodig van je adviseur bij Eigen Werk en er zijn geen kosten aan verbonden Je maakt zelf een afspraak. Bel daarvoor tijdens kantooruren naar 020 – 408 13 69. Wij staan klaar voor je en helpen je graag verder!

Klik hier voor de Folder Eigen Werk.